concert mix en match salland in heino

In sporthal Hoogerheyne te Heino vindt op zaterdag 13 april het concert Mix and Match Salland plaats. Het initiatief van dit concert ligt bij muziekvereniging Ons Genoegen. Zij hebben een gelegenheidskoor opgezet onder leiding van Juliette Dumoré. In totaal doen ruim zeventig mensen vanuit heel Salland mee aan dit koor.

Ons Genoegen heeft daarnaast twee solisten gevonden die mee doen. Het gaat om musicalactrice Jasmijn Utermark, van origine Heinose, en Davin Mosterd uit Raalte. Davin is de winnaar van de eerste editie van Sallands Got Talent 2012. Het koor wordt begeleidt door het orkest van Ons Genoegen. Jan Jager zal het geheel leiden.

Het concert begint om 20.00 uur. Meer informatie vind je op staging2.mixenmatchsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.