concert in kerk oud avereest

Op zondag 17 februari presenteert SKOA het Gaudi Kwartet in de Reestkerk. Een van de mooiste combinaties van muziekinstrumenten wordt gevormd door het strijkkwartet. Eerste viool, tweede viool, altviool en cello vormen een klankeenheid die de luisteraar tot diepe ontroering, emotie of vreugde kan voeren.

Deze gevoelens kunt u ervaren op zondag 17 februari wanneer het Gaudi Kwartet concerteert in de Reestkerk in Oud Avereest. Dit kwartet is opgericht in 1999 door vier jonge enthousiaste musici die al jaren op hoog niveau werkzaam zijn binnen de Nederlandse muziekwereld.

De leden van het kwartet zijn Anita Jongerman en Marjolein Canté viool Florin Negreanu, altviool en Sander van Berkel, violoncel Zij voeren werken uit van Mozart, Mendelssohn en Albéniz. Van Mozart twee verstrooiende divertimenti en zijn strijkkwartet nr. 3 in G, van Mendelssohn het prachtige strijkkwartet opus 13 nr. 2 en een tango van Albéniz als spetterende afsluiting. Laat de kans om deze werken, uitgevoerd door een voortreffelijk viertal instrumentalisten te komen beluisteren in de intieme en fraaie akoestiek van de Reestkerk niet voorbijgaan!

Kom op 17 februari naar de Reestkerk, aanvang van het concert 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Voor meer informatie raadpleeg de website staging2.skoaconcerten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.