concert allen hinds in het hoftheater

Wereldberoemde studiogitarist Allen Hinds is te gast in het HOFtheater. Zondagmiddag 21 april treedt hij op en wordt begeleidt door de uit Los Angeles afkomstige Tollak Ollestad op keyboards, mondharmonica en zang. Tollak heeft met niemand minder samengewerkt dan Don Henley, Andrea Bocelli en anderen. Ook wordt hij begeleidt door Sietse Huisman op drums (die deze middag zijn nieuwe cd officieel gaat presenteren) en Serge Bredewold op bas. Ook verzorgen gitaristen Wim den Herder en de 15-jarige Tom Veltien uit Raalte gastoptredens tijdens het concert.

Allen Hinds is op dit moment in Los Angeles dé hot shot onder de studiogitaristen en begeleidt regelmatig topacts als Roberta Flack, Patti Austin, Randy Crawford en vele anderen. Ook schrijft hij muziek voor TV shows en is hij gitaar-docent. Daarnaast heeft hij vier solo cd’s gemaakt en is op honderden andere cd’s te horen als gitarist.

Zangeres Elske DeWall wilde graag haar medewerking verlenen aan dit unieke gelegenheidsconcert. Zij zal in elk geval meezingen met een bijzondere uitvoering van “Come Together” van de Beatles.

Na het concert is er voor de bezoekers van het concert een gratis akoestische afterparty in de foyertent.

Meer informatie en kaarten voor de voorstelling is te vinden op staging2.HOFinSalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.