computercursussen in swaenewoerd

In het internetcafé Swaenewoerd worden vanaf 4 maart computercursussen voor 55-plussers gegeven. Er is een beginnerscursus en een vervolgcursus. Op maandagmorgen 4 maart start de eerste groep beginners, op dinsdagmorgen 5 maart de tweede. De vervolgcursus start op donderdag 7 maart. Er is een groep ’s ochtends en een groep ’s middags.

Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen wordt verwacht dat je thuis beschikt over een computer of laptop. Ook een eigen e-mailadres is van belang. Per cursus is er ruimte voor zes mensen. Er zijn twee docenten, dus er is ruimte voor persoonlijke begeleiding in een rustig tempo.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE Raalte. Of kun je bellen naar (0572) 34 56 78. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.