cda wil praten over toekomst luttenberg

CDA Raalte houdt dinsdag 12 februari een themabijeenkomst over het toekomstbeeld van Luttenberg. Aan de hand van zes thema’s willen de christendemocraten in gesprek met inwoners van Luttenberg over de vitaliteit van hun dorp.

De thema’s (waarvan het CDA Raalte wil weten hoe de inwoners van Luttenberg er tegenaan kijken) gaan over wonen, zorg, leefbaarheid, leven (gezondheid, sport en onderwijs), ondernemerschap en landbouw. “Stuk voor stuk thema’s die goed geregeld moeten zijn, maar in tijden als deze ook efficiënt”, aldus raadslid en Luttenberg-contactpersoon Frans Wichink Kruit.

Met deze bijeenkomst wil het CDA weten wat er leeft onder de inwoners. “Het rijk maakt gemeenten steeds meer verantwoordelijk voor veel van deze onderwerpen. Daarom is het belangrijker dan ooit om goed voor ogen te hebben wat inwoners willen.”

Het CDA Raalte houdt deze bijeenkomst de komende maanden in alle kernen van de gemeente. De bijeenkomst in Luttenberg is de eerste in de reeks en vindt plaats op dinsdag 12 februari om 20.00 uur in Zaal Spoolder, Butzelaarstraat 27.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.