cda minister neemt verkeerde afslag

Raalte is dupe van politiek spel. Dat concludeert CDA Raalte. De partij reageert zeer verbolgen op de beslissing van minister Schultz van Haegen om de verbreding en verbetering van de N35 rond Raalte op de lange baan te schuiven.”Zeer slecht voor de leefbaarheid van Raalte-dorp en Raalte Noord en voor de bedrijvigheid voor Salland en de rest van Overijssel,” oordeelt de Raalter CDA fractie.

“Vele Raalternaren hebben zich jaren ingezet om financiering rond te krijgen en plannen in gang te zetten. Voor een deel ligt het geld bij het Rijk op de plank, maar door politieke spel direct na de kabinetsformatie, op initiatief van de vvd moest het regeerakkoord worden opengebroken op punt van inkomensafhankelijke zorgpremie en daardoor op last van de PvdA minder geld voor infrastructuur, is er een greep in de infra-kas gedaan. Door deze beslissing is dus de verbreding van de N35 uit de concrete planning verdwenen en daarmee op de lange baan geschoven,” stellen de christendemocraten.

“We zullen al het mogelijke in het werk stellen om de beslissing van het kabinet te veranderen, echter met bovengenoemde beslissing van de minister in het achterhoofd zal daarnaast de Raalter CDA fractie de komende dagen het College van B&W aansporen haast te maken met verdere planvorming van een tunnel bij Raalte Noord en een analyse maken van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een extra brede tunnel voor autoverkeer, aangevuld met eventuele noodzakelijke verkeersmaatregelen rond de N35.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.