Home / archiefcentraal / cda kleine scholen belangrijk

cda kleine scholen belangrijk

Over kleine scholen zegt het CDA: “Het is naast de plek waar onderwijs gevolgd wordt, ook een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen. Kleine scholen zijn meer dan alleen het onderwijsgebouw. De voorstellen van de Onderwijsraad tasten de leefbaarheid van de getroffen kernen direct aan en daarom heeft de fractie een brief gestuurd aan de verantwoordelijke wethouder met een oproep om de ontwikkelingen scherp te volgen, maar parallel daaraan om ook actie te nemen richting politiek Den Haag.”

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.