bunkercross op landgoed de haere

Atletiekvereniging AV Daventria 1906 houdt op zondag 10 maart de vierde Bunkercross.

Deze cross vindt plaats op landgoed ‘De Haere’, gelegen aan de dijk tussen Olst en Deventer.

Je kunt kiezen tussen de afstanden 1, 2, 5 en 10 kilometer. Om 10.15 uur start de 2 kilometer voor jongens en meisjes van 13 tot en met 15 jaar. Om 10.30 start de twee km voor jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar.

De kidsrun van een kilometer start om 10.45 uur en is voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar. Om 11.30 start de vijf kilometer voor dames en heren. Om 12.30 start de 10 kilometer voor dames en heren.

Inschrijfgeld tijdens de voorinschrijving bedraagt 3,50 euro voor de 1 en 2 kilometer

en 6 euro voor de 5 en 10 kilometer. Inschrijven kan tot 8 maart via staging2.inschrijven.nl Na-inschrijven op de dag zelf ter plekke tot een half uur voor aanvang.

Voor de jeugd zijn er bekers voor de nummers 1,2 en 3 in de diverse leeftijdscategorieën. Voor de dames en heren senioren zijn er prijzen in natura in de diverse leeftijdscategorieën. Na afloop ontvangt elke deelnemer een herinnering. Kleedgelegenheid is aanwezig. Voor nadere informatie zie de website van staging2.avdaventria.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.