brasil wint zaterdagoptocht sprokkelaars

Met circa 100 startnummers en een kleine 600 deelnemers was het smullen geblazen voor de vele toeschouwers. De Sprokkelaars mogen trots zijn op de optocht met zoveel deelname. Grote carnavalsgroepen uit Lemelerveld en Vilsteren, Prinsenwagens uit verschillende buurtdorpen en natuurlijk die van de organiserende vereniging, eenlingen, tweelingen, grote groepen, jeugd, volwassenen, alles en iedereen deed mee. Carnaval leeft in Lemelerveld!

Na de ruim 2 uur durende optocht verzamelde iedereen zich in Residentie Reimink, alwaar het feest al begon voordat de prijzen verdeeld waren, een teken dat mee doen belangrijker is dan winnen. Rond de klok van 17 uur was het dan eindelijk zover. De prijswinnaars werden bekend gemaakt. In een bomvolle residentie die dampte van de energie, en stampte van de carnavalsmuziek mochten de volgende prijswinnaars voorop in de polonaise.

Wagens

1. Brasil – Wij zijn apetrots op carnaval

2. Simpel – Engelen en Vliegeniers in hogere sferen

3. De Lolbroeken – Met carnaval bakt wulle der niks van

Grote groepen

1. De Gruzendijkers – Met carnaval zitten we er weer bij

2. …… – Rozen, alle soorten en maten

3. De schuimkoppel – Carnaval, altijd een strijd

Kleine groepen

1. De Cupcakejes – Ik zag wel dat je naar mijn cup cake

2. De Partygirls – Geen gezicht

3. Martine Kroes – Lampen

Individueel en tweetallen

1. Henriette Veltmaat – Crisis showballet

2. Sima – Cupcake

3. Carin en Eva – Crisistijd, wij komen wel rond

Kinderen

1. A. Westerman – Dat is knap ingewikkeld

2. Heilige Hartschool groep 3 en 4 – Niets is wat het lijkt

3. De Vliegeniers – Niets is wat het lijkt, we vliegen met de tijd mee

Nadat Prins Gerben de Roffelaar alle prijswinnaars had gefeliciteerd brachten de dj’s John Hasty en HitcH in extase van feestvreugde. De residentie schudde op zijn grondvesten van de lange polonaises, en springende en hossende bezoekers. Het bleef nog lang gezellig in het Sprokkelaarsdorp. Als dit de voorbode is van het hele carnavalsweekend kunnen de Sprokkelaars hun borst nog nat maken.

staging2.sprokkelaars.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.