Home / archiefcentraal / boogiewoogie en bierproeverij in olsterhof

boogiewoogie en bierproeverij in olsterhof

In de Olsterhof in Olst is zondag 3 maart een bierproeverij van Hettinga bier uit Zwolle. Ook treedt boogiewoogiepianist Jeroen Sweers.

Brouwerij Hettinga Bier is in januari 2008 opgericht door Focke Hettinga en Joyce Orsel. Het initiatief voor de bierbrouwerij is ontstaan uit de passie voor een goed en lekker bier. Hettinga bier wordt in Zwolle op ambachtelijk wijze gebrouwen met gevitaliseerd water. In 2009 is de brouwerij verkozen tot de Held van de Smaak voor de provincie Overijssel.

Pianist Jeroen Sweers is na een succesvol optreden in 2011wederom te gast in de Olsterhof. De 33-jarige Sweers, geboren en getogen in Deventer, ronde in 2002 cum laude zijn studie af aan het conservatorium in Zwolle, waar hij lichte muziek studeerde. Voor en tijdens deze studie specialiseerde hij zich in een specifieke en virtuoze pianostijl, de boogiewoogie. Inmiddels behoort hij tot de top van Nederlands boogiewoogiepianisten.

De bierproeverij en het concert zijn gratis te bezoeken. Opgave vooraf is niet nodig. De activiteiten maken deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst. Het programma is van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.olsterhof.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.