bokkers en phalerieau in de leeren lampe

De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 2 maart maar liefst twee klinkende namen. Bökkers dut Normaal verzorgt een optreden in de Theaterzaal. In de Music Factory staat DJ Phalerieau, oftewel Valerio Zeno van BNN.

Bökkers dut Normaal (of Bökkers) is een band met twee gedaantes. Als Bökkers dut Normaal presenteren zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers (o.a. Jovink) en zanger/gitarist Erik Neimeijer (beiden uit Heino) met hun uit Luttenberg afkomstige ritmesectie, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert, een avondje Normaalklassiekers. Als Bökkers brengen de heren ook eigen werk uit.

Valerio Zeno wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde. Na een avontuurtje achter de camera bij Big Brother volgde hij een spoedcursus bij 6Pack. Na twee seizoenen stapte hij over naar TMF, waarbij hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in Wakker worden met Valerio. Diverse andere shows volgden. Inmiddels werkt Valerio alweer jaren voor BNN, waar we hem hebben gezien in programma’s als Loverboys en Proefkonijnen. Sinds 2007 is hij onder de naam Phalerieau ook actief als DJ. Hij draait een eclectische mix van house, elektro, hip hop en R&B.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, (0572) 35 58 55. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.