Home / archiefcentraal / blind date in het hoftheater

blind date in het hoftheater

Het HOFtheater biedt op donderdag 14 februari een blind date vanwege Valentijnsdag. Laat jezelf en je geliefde verrassen door deze spannende en mysterieuze avond. De Valentijnsvoorstelling in het HOFtheater begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hofinsalland.nl

Het is mogelijk om de romantische avond compleet te maken met een diner- of overnachtingsarrangement bij het driesterren WestCord Hotel Salland, gelegen aan de rand van Raalte. Het dinerarrangement bestaat uit een luxe diner voorafgaand aan de voorstelling en een toegangskaartje en kost 27,50 euro per persoon.

Het overnachtingsarrangement bestaat uit een diner, het toegangskaartje, een overnachting en een ontbijtbuffet en kost 62,50 euro per persoon. De arrangementen zijn alleen telefonisch te boeken tijdens kantooruren via (0572) 36 13 61.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.