bittere pil voor harm oosterlaar

In het juryrapport roemde het bestuur de passie, lef en creativiteit die Harm ten toon spreidde bij het koppelen van het Dansgardefestival Olst aan het KIKA Kinderen Kankervrij-fonds. Toen in de tweede helft van 2012 het voortbestaan van het festival aan een zijden draadje hing door stijgende kosten en dalende inkomsten, moest de organisatie alle zeilen bijzetten. In het juryrapport staat te lezen, dat ‘getekend door het verleden en gezegend met een positieve kijk op wat er voor hem ligt’ Harm de passie binnen de Iesselzotten nog eens flink opstookte. Dankzij de sponsorbijdrage van zijn bedrijf, Oosterlaar Trucking Olst, kon 25% van de entreegelden gedoneerd worden aan het goede doel.

Tijdens de daaropvolgende carnavalsactiviteiten bleven de Iesselzotten zich inzetten voor KIKA. Tijdens de Heuidarper Optocht in het carnavalsweekend werd de opbrengst van “Kiek’n veur vieftig cent” volledig gestort in de KIKA-pot. Leerlingen van groep 8 van de Willibrordschool hielpen hierbij een handje door met een collectezakje langs het publiek te gaan. Ook de vrijwillige bijdrage na afloop van de seniorenmiddag in het Averbergen een week eerder, werd gedoneerd.

Nadat Harm Oosterlaar de Bittere Pil in ontvangst had mogen nemen, maakte hij bekend, dat de voorlopige eindstand 1400 euro is. Over ongeveer 2 weken zal de exacte eindstand bekend worden gemaakt door KIKA. In ieder geval waren de Iesselzotten nu al trots op deze opbrengst en op Harm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.