bijeenkomst de kracht van salland

Wat is de kracht van Salland? Om antwoord te krijgen op die vraag, zijn de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte en Deventer in gesprek met inwoners en ondernemers van dit bijzondere gebied. Donderdag 7 februari kwamen ruim zeventig mensen bijeen in de Logtenberg in Boerhaar om te brainstormen over de toekomst van Salland.

Onderwerpen die aan bod kwamen, waren landschap, landbouw, bereikbaarheid en verbindingen, economie, lokale kracht, relatie overheid – burger en veranderende gemeenschappen.

De dag werd muzikaal ingeleid door Troubadour Rob Krot, die Salland bezong in een zelfgeschreven lied. Na een brainstorm in de vorm van een World café, was het tijd voor een oer-Hollands stamppottenbuffet. De dag eindigde met vier verdiepende workshops.

Op 8 maart is de volgende bijeenkomst over De Kracht van Salland. Wil je meer weten of deelnemen? Kijk op staging2.sallandbuiten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.