bibliotheek niet naar dorpshuus heino

In het dorpshuis is volgens de bibliotheek alleen ruimte voor een volwassen servicepunt. “Zo lang er nog geen goed alternatief voor de jeugd is, wordt hiermee onze primaire doelgroep ernstig tekort gedaan.”

De indeling en de huurprijs lieten te wensen over, volgens de bieb. “Daarnaast richt de bibliotheek zich onder druk van de bezuinigingen op haar hoofdtaken, waardoor de bibliotheek onvoldoende kan voldoen aan de verwachtingen van de Stichting Dorpshuus Heino ten aanzien van de bibliotheek. Al met al redenen om de huisvesting in het Dorsphuus Heino niet door te zetten.”

De Stichting Dorpshuus Heino laat weten dat ze mogelijkheden ziet om het dorpshuis ook door te laten gaan zonder de bibliotheek. “Hierdoor voelen wij ons minder bezwaard dat wij deze moeilijke keuze in het belang van onze leden hebben moeten maken,” besluit de bieb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.