betere haarconditie met milieuvriendelijker product

Kapsalon Salon Simone in Mariënheem heeft sinds deze maand een nieuw en milieuvriendelijker verfproduct in haar assortiment. Eigenaresse Simone Jansman kan hiermee beter inspelen op klanten die waarde hechten aan duurzaamheid. Het product, Colorinsider van het bedrijf Matrix, is in tegenstelling tot reguliere haarproducten milieuvriendelijker en het houdt de haarconditie beter in stand.

Over de keuze om een amoniakvrij verfproduct op te nemen in haar assortiment zegt Simone: “Met dit product kan ik tegemoet komen aan de wensen van mijn klanten, omdat dit product op de lange termijn beter is voor het haar. En tot nu toe zijn mijn klanten tevreden over het resultaat.”

Colorinsider is een product dat 100 procent grijsdekking biedt. Dit maakt het verfproduct uniek in vergelijking met andere producten op natuurlijke basis. Het product is daarbij ook geurloos en amoniakvrij. Salon Simone bevindt zich in de Veenhorst te Mariënheem. De kapsalon voorziet haar klanten in alle mogelijke kappersdiensten, van een reguliere knipbehandeling tot de verzorging van haar en make-up voor trouwerijen.

Voor meer informatie over Salon Simone kun je op staging2.salon-simone.nl kijken.