berry lussenburg in theater podium heino

Cabaretier Berry Lussenburg is op vrijdagavond 1 februari te zien in Theater Podium Heino. Berry Lussenburg is inmiddels een bekende artiest voor Theater Podium Heino. In 2010 was hij al samen met Robin Bleeker te zien. Nu komt Berry alleen, maar wel met een splinternieuwe voorstelling: ‘Verwhard’

‘Verwhard’ is alweer het vijfde avondvullende programma van de cabaretier. Na zijn debuut in 2001 met ‘Vermist!’ schreef en speelde hij achtereenvolgens: ‘Preventief’, ‘Sprekend’ en ‘Getuige’. De voorstelling ‘Verwhard’ gaat over de tijden van verwarring en verharding. Berry gaat op zoek naar helderheid en verzachting. Zonder navigatie en vraagt zich af: “Hoe ver laten we het komen? Hoe ver kunnen we eigenlijk nog gaan?”

De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten kosten 10,50 euro. Deze zijn te verkrijgen bij De Smulbaai (Canadastraat 16 in Heino), Podium Heino (via info@podiumheino.nl) en bij de Wereldwinkel (Canadastraat 44 in Heino).

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl kun je je zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze website vind je tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.