bergen post voor milan van der beek

“Het is niet te beschrijven wat het ons gedaan heeft, zo’n fijn gevoel. Milan had er de eerste dagen niet echt het besef van, maar toen hij weer een beetje bij was, vond hij het heel leuk. Hij had af en toe weer die mooie lach op zijn gezicht en dat was mooi om te zien.” Alle kaarten waren stuk voor stuk mooi, benadrukken de ouders, maar er zaten ook ontroerende bij: mensen en kinderen die zelf ook een hartoperatie hadden gehad, kinderen die een andere operatie hadden gehad of in het UMCG waren geweest, mensen die iemand verloren hadden aan een hartafwijking, veel tekeningen en kaartjes van kinderen, hele klassen en bedrijven. “We zouden ze stuk voor stuk willen bedanken, maar dat is niet haalbaar.” Daarom bedanken de ouders via deze weg iedereen voor hun steun.

Nadat Milan thuiskwam, zijn er complicaties opgetreden. Hij ligt weer in het ziekenhuis, nu in Deventer. “Hij bleef koorts houden had al vanaf zondag antibiotica voor blaasontsteking. De koorts bleef en hij dreigde uit te drogen.” Na overleg met de artsen zijn ze naar het ziekenhuis in Deventer gegaan. “Daar aangekomen zeiden ze meteen dat hij moest blijven. We waren bang voor vocht in het hartzakje of achter de longen. Dat was gelukkig op de foto’s en echo niet te zien.”

“Op dit moment is hij erg somber. Erg boos en verdrietig, zit in een hele grote dip,” aldus zijn ouders. “Hij is nu ook heel verdrietig dat hij carnaval moet missen. Daar had hij zo naar uitgekeken, het zoveelste leuke moment dat hij weer misloopt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.