Home / archiefcentraal / badmintontoernooi in heeten

badmintontoernooi in heeten

Badminton Vereniging Heeten houdt op zondag 17 maart het jaarlijkse buurt- en familietoernooi. Het toernooi is van 11.00 tot 14.30 uur in de sporthal in Heeten.

Wil je mee doen? Vorm een team van vier personen, waarbij maximaal een persoon lid is van de badmintonvereniging. Lukt het niet om een compleet team samen te stellen, dan is het ook mogelijk om als duo mee te spelen, waarbij er maximaal een lid is van de vereniging.

Iedereen mag mee doen: buren, familie, collega’s, vrienden. De minimale leeftijd voor deelname aan dit toernooi is zestien jaar. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 2 euro per persoon, bij aanvang van het toernooi te voldoen.

Aanmelden voor dit toernooi is mogelijk door uiterlijk zondag 3 maart een e-mail te sturen naar toernooi.bvh@live.nl Geef hierbij ook de namen van de medespeler(s) door en vermeld eventueel een teamnaam.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.