avond voor zelfbewuste vrouwen groot succes

De avond voor zelfbewuste vrouwen die Karin Koerkamp en Debbie Kotteman op woensdag 30 januari in Heeten hielden, was een groot succes. Ruim honderd dames genoten van deze bijzondere avond, waarin zij lekker verwend werden.

Na een officiële opening kon de avond beginnen. Er was een ruim aanbod van workshops, die allemaal goed bezocht zijn. De opzet van de avond is in de smaak gevallen en veel vrouwen kijken al uit naar een volgende keer. Reden genoeg voor Koerkamp en Kotteman om na te denken over een tweede editie.

Karin Koerkamp van ‘Mooi bij Karin’ en Debbie Kotteman van ‘Jouw Eigen Kracht’ organiseerden deze avond in samenwerking met tien verschillende bedrijven. Tijdens de avond was er veel aandacht voor uiterlijk en innerlijk.

Op http://staging2.nollytibben.nl/foto.php?pid=202&offset=0 kunt u meer foto’s bekijken van deze avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.