Home / archiefcentraal / autokraken noord lijken nu al opgelost

autokraken noord lijken nu al opgelost

De beschrijving van hun auto (een donkere VW Golf) werd kort daarvoor vanuit Raalte door een getuige aan de politie doorgegeven, na een inbraak in een auto op de Weidelaan. Later bleek dat daar ook auto’s waren opengebroken op: de Tuinfluiter, de Weidelaan (2), de Torenvalk en aan de Zwolseweg in Heino.

Uit de auto’s verdween onder andere navigatieapparatuur. Mensen die tussen 03.00 uur en 05.00 uur iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstallen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het tweetal is ingesloten. Eén van hen droeg een jas met een opvallende capuchon. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.