255 jaar lid van st caecilia heeten

Zeven leden van Fanfare St. Caecilia uit Heeten vieren dit jaar een jubileum. Samen zijn ze 255 jaar lid van de fanfare. Daarvoor ontvingen ze van voorzitter Rob Hollegen de bijbehorende erespeld met certificaat van de Koninklijke Federatie van Muziekgezelschappen (KNFM).

Dat gebeurde aan het einde van de jaarvergadering op maandag 11 februari. De jubilarissen zijn (op de foto van links naar rechts) Jan Meijerink (40), Hein Hollegien (40), Jurgen Vegterlo (25), Annie Rekveld (50), Sjoerd Visscher (25) Herman Vegterlo (60) en Alfons Tepperik (40).

Na afloop van de vergadering dronken de leden er gezamenlijk nog eentje op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.