Home / archiefcentraal / 13000 euro voor duurzaamheid in olst wijhe

13000 euro voor duurzaamheid in olst wijhe

Het nieuw gevormde platform Duurzaamheid in Olst-Wijhe heeft donderdag een cheque van 13.000 euro ontvangen van wethouder Cor van den Berg. De elf leden van het platform, dat zich in gaat zetten voor de duurzaamheid van de gemeente Olst-Wijhe, kwamen voor het eerst bijeen om vorm, inhoud en doel van het platform helder te krijgen.

Het is de bedoeling dat het platform in deze opzet werkt tot 2015. Tien leden zitten op persoonlijke titel in het platform. Zij willen kennis en enthousiasme op het gebied van duurzaamheid overdragen en toepassen. De gemeente is als partner lid van het platform, maar heeft geen actieve rol. Wel ondersteunt en faciliteert zij het platform waar dat nodig is.

Je kunt de activiteiten van het platform volgen via een nieuwsbrief. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via www.olst-wijhe.nl

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.