zevende open welsums dart kampioenschap

In Dorpshuis de Bongerd wordt op zaterdag 26 januari voor de zevende keer op rij een Open Welsums Dart Kampioenschap gehouden. De winnaar van de winnaarsronde kan -afhankelijk van het aantal deelnemers – minimaal 150 euro winnen. Naast een winnaarsronde is er ook een verliezersronde en een aparte categorie voor de jeugd tot en met 15 jaar.

Inschrijven kan op de dag zelf tot en met 15.45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per volwassene en voor de jeugd tot en met 15 jaar is dit 5 euro per persoon. De wedstrijden starten om 16.00 uur. Het dorpshuis bevindt zich aan de Kerklaan 22 in Welsum.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo Bosch via info@owdk.nl of 06-51724007.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.