zeldzame kater voor blekkerhoek

Meer dan veertig vrijwilligers zetten zich door het jaar heen in voor de speeltuin. Naast spelen op de toestellen kunnen kinderen zich vermaken m et activiteiten als een kinderbingo met Dikkie, Halloween, logeren in de speeltuin, een kinderdisco en paaseieren zoeken. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers, maar de familie Koolhof is ook een erg belangrijke factor binnen de Blekkerhoek. Zonder Gerard Koolhof – voorzitter van het bestuur – en Ans Koolhof – toezichthouder – gaat de speeltuin niet open en is er voor de kinderen geen ranja of een spekkie.

De 42-jarige speeltuin krijgt niet alleen bezoek van ouders met kinderen, ook opa’s en oma’s met kleinkinderen en zelfs scholen komen in de Blekkerhoek om te ravotten. De combinatie van oude traditionele speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, wippen en klimrekken met moderne toestellen maakt de Blekkerhoek tot een waar kinderparadijs. Op deze manier probeert de Blekkerhoek de kinderen weg te krijgen van de moderne technologie.

De Ridder in de Orde van de Zeldzame Kater is een onderscheiding die jaarlijks door C.V. de Stöppelkaters wordt uitgereikt aan een instelling of persoon die zich inzet voor de Sallandse Cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.