zanger rinus naar bonte stoppers gala

Carnavalsvereniging De Sökkestoppers houden op zaterdag 26 januari de achtste editie van het Bonte Stoppers Gala in Heino met een bijzondere gast: Zanger Rinus. Voor de doorgewinterde carnavalsliefhebber is het min of meer de aftrap van de carnavalsperiode. Wat het extra bijzonder maakt, is dat de gezellige avond om 19.00 uur wordt voorafgegaan door de carnavalsviering.

Na zeven edities kun je concluderen dat de carnavalsviering een regelrecht succes is. De kracht zit ‘m in de samenwerking tussen een aantal partijen. Naast de heer Noordink en een delegatie van de parochie, denken het koor Reflection en de Sökkestoppers mee over de invulling van de viering. Het thema wordt in een later stadium via de kerkelijke kanalen aan de buitenwereld bekend gemaakt.

Na de carnavalsviering hoeft slechts de Canadastraat te worden overgestoken om bij Residentie Oortwijn Heino naar binnen te lopen. Vanaf 20.30 uur wordt dan een vol programma geboden. De Sökkestoppers zelf presenteren hun dansgroepen. De Dansmariekes laten zien wat ze hebben bijgeleerd en de winnaressen van de Miniplaybackshow Isa en Mare van Gurp treden ook op. De Stopnoald’n maken de nieuwe Meesterburger bekend. Deze zal de ambtsketting van Freddy Kemerink overnemen.

Volkszanger Rinus uit Drachten zal halverwege de avond furore maken met hits als Hey Marlous, Ushi Dushi, Met Romana op de scooter en Met Sharon in een luchtballon. Daarna kan het publiek nog één keer genieten van de filmpjes van Jacques Seine. Daarnaast gaat Vriendengroep ‘Ken iK ‘oe’ een spectaculaire act opvoeren. Tot slot is er een knallend optreden van Reinier Vegter, de huiszanger van PEC Zwolle. Vegter is een ervaren zanger en entertainer en hij zingt eigen nummers en repertoire van anderen. Van Robbie Williams tot aan Nederpop en gezellige Nederlandstalige meezingers. DJ Ronnie zal het publiek in de laatste uren aan het dansen houden.

“Verkleden is niet nodig, dat doen we pas met carnaval”, aldus de organisatie. Meer informatie over de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.