workshop over leven en werken in de lente

Buiten ontdek je hoe onder ander het ritme van de seizoenen en de stand van de zon invloed uitoefent op jouw energiehuishouding en groei- en ontwikkelsprocessen om je heen. Annemiek neemt je daarom mee naar buiten en vertaalt op speelse en nuchtere manier oude natuur wijsheden van o.a. Kelten en Indianen, naar het nu.

Odilia neemt je letterlijk en figuurlijk van buiten naar binnen. Met teken- en of schildermateriaal verbindt je de inspiratie en inzichten van uit de natuur, op creatieve en kleurrijke manier. Door jouw persoonlijke tint zet jij jezelf in beweging!

Start elk seizoen met een workshop uit de serie; Leven en werken met het seizoen, en je zult merken dat je op een positieve manier gebruik maakt wat dit seizoen jou te bieden heeft.

De serie workshops worden gegeven op drie gastvrije en natuurlijk gelegen locaties; ’t Natuurlijk huus te Raalte, Isis Sofia te Dalfsen en Pro Elan te Ommen. De kosten bedragen €60,- pp per workshop, inclusief koffie/thee en schilder- en tekenmateriaal. Bij aanmelding voor de gehele serie bedragen de kosten €200,- . Betaling dient vooraf te gebeuren, daarmee is uw aanmelding geldig en uw plek gereserveerd.

Kijk voor meer informatie over de exacte data, locaties en aanmelding op staging2.tekenpraktijkjupiter.nl of staging2.inmenstalent.nl of bel met 0572 – 357571 of 06 – 48 48 28 46.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.