Home / archiefcentraal / wilgen knotten tijdens ivn werkochtend

wilgen knotten tijdens ivn werkochtend

De werkgroep Landschapsonderhoud van de IVN-afdeling Olst-Wijhe gaat 12 januari aan de slag met het knotten van wilgen bij de familie van der Kolk aan de Kappeweg. Hier is de groep in het verleden al vaker bezig geweest. Ook nu zijn weer aan aantal knotwilgen aan de vierjaarlijkse onderhoudsbeurt toe.

De groep verzamelt om 8.30 uur op de parkeerplaats voor de Albert Heijn in Wijhe, waarna er dan met een klein aantal auto’s naar de werkplek gereden wordt. Op eigen gelegenheid naar de werkplek rijden kan natuurlijk ook. Het werk duurt de hele ochtend en voor koffie en thee en na afloop soep en brood wordt gezorgd door de familie van der Kolk. Gereedschap, helmen, handschoenen en ladders komen van Landschap Overijssel af.

Voor wie mee wil doen (ook nieuwe mensen, van 8 tot 80, zijn welkom): zorg voor goede kleding (het kan wel eens nat of koud zijn) en goede werkschoenen of nog beter laarzen (de grond is vaak nat).

Op zaterdag 9 februari worden er nog een partij knotwilgen geknot, langs de Barlose kolk bij Den Nul.

Wil je deze keer meedoen? Geef je dan vóór woensdagavond of donderdagmorgen op door te bellen naar 0529 – 497349 of 06-36549382. Een mailtje kan ook naar ferrykuyk@hotmail.com

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.