wie bouwt de mooiste sneeuwpop

Een flink pak sneeuw. Dat betekent natuurlijk sneeuwpoppen bouwen! Aan de Esdoornstraat in Raalte verrees volgens de tweet van Emine Ejder geen sneeuwpop, maar meer een sneeuwhoofd. Ze maakte het ‘sneeuwhoofd’ samen met haar dochter Esma Ejder.

Bij ons op de redactie heeft ook een stel geprobeerd een sneeuwpop te bouwen. Dat mislukte jammerlijk. Ze kwamen de redactieruimte weer binnenlopen met smoesjes als “geen goede plaksneeuw” en “ik moet weer aan het werk”. Wij denken dat het gewoon geen sneeuwpoptalenten waren.

Heb jij wel een mooie sneeuwpop weten te bouwen? Stuur je foto dan naar redactie@sallandcentraal.nl We hopen op een mooie verzameling van foto’s!

Update: Vanuit Luttenberg kregen we zojuist twee FC Twente-sneeuwpoppen toegestuurd. Klik hier voor de foto.

Update 2: Maik Ogink is dinsdag druk bezig geweest met het maken van een sneeuwpop. Het resultaat mocht er zijn. Op de foto poseert hij naast zijn creatie.

Update 3: Bianca Klein Koerkamp vraagt in een mail of ze perse een sneeuwpop moet bouwen om een vermelding op onze site te krijgen. “Mag een foto van een ijsbeer in de sneeuw ook?” Ze voegde een foto van haar creatie (in de buurt van Lettele) bij. Die foto is absoluut het bekijken waard! Klik hier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.