weight watchers doneert 60 kilo voedsel

Cursisten van Weight Watchers in Raalte hebben zestig kilo aan voeding gedoneerd aan de voedselbank in Hengelo. Iedere cursist diende een kilo voeding van huis mee te nemen, waarna de vraag werd gesteld of ze zich konden voorstellen hoe de kilo’s aanvoelden die zij waren afgevallen. De manden met kilo’s die werden vastgehouden waren bijna niet te tillen.

In eerste instantie werd cursiste Jose naar voren gevraagd. Zij kreeg een mand in haar handen en één voor één werden de afgevallen kilo’s in de mand geplaatst, dit werd behoorlijk zwaar. Cursiste Mariet kreeg van de cardioloog te horen dat het beter was dat ze gezond ging afvallen. En dat is haar heel goed gelukt, ook haar mand was bijna niet te tillen.

Uiteindelijk stond er 60 kilo aan voeding op de tafel en dit werd geschonken aan de voedselbank. En de cursisten? Die gaan nog door met afslanken en komen naar de cursus op maandagavond in De Blekkerhoek . Voor meer informatie zie staging2.weightwatchers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.