weekend vol muziek bij het hoftheater

Donderdag 31 januari komt ‘Het Groot Niet Te Vermijden’ naar het HOFtheater, gevolgd door ‘Trane met Tuite’ op vrijdag 1 februari en op zaterdag 2 februari is het de beurt aan Percossa. Kortom een weekend bomvol muziek.

Het Groot Niet Te Vermijden – Save The Last Dance

Donderdag 31 januari staat Het Groot Niet Te Vermijden met ‘Save The Last Dance’ in het HOFtheater. De vijf illustere heren van Het Groot Niet Te Vermijden laten hun muzikale en theatrale veelzijdigheid weer zien. Wisselend van het ene naar het andere instrument spelen ze de meest uiteenlopende muziekstijlen. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 20,50 euro. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Trane met Tuite – Smartlappesjow

Vrijdag 1 februari geeft Trane met Tuite een ruim twee uur durende voorstelling weg. Het Nederlandse Levenslied staat centraal. De grootste namen en de bekendste liedjes passeren de revue. Met humor toveren de vier topmuzikanten van Trane met Tuite het theater om in verschillende Hollandse ansichtkaarten. Ook zullen zij niet schromen hun privéleven bloot te geven. Immers, “un beetje diepgang ken geen kwaat”. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 17,50 euro.

Percossa – Knock Out

Percossa zorgt zaterdag 2 februari weer voor een muzikaal spektakel. Twee jaar geleden stonden ze in een uitverkocht HOFtheater. De vier mannen drummen, stampen, vliegen en goochelen zich een weg door deze hilarische voorstelling. Pas op voor de schijnbewegingen. Wat je ziet, is niet wat het is. Onder nette pakken kunnen smeervlekken zitten op bezwete lichamen. Percossa is een avond woordloos, muzikaal en fysiek Theater. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 20,50 euro. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Do 14 feb : Blind Date, Kaarten beschikbaar

Za 16 feb: Voorronde Salland’s Got Talent, Gratis kaarten beschikbaar

Zo 17 feb: Voorronde Salland’s Got Talent, Gratis kaarten beschikbaar

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf een stoel kunt kiezen en thuis het e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.