vvd en misha willen aandacht voor poort

De fractievoorzitter van de Raalter VVD, Ben Nijboer, vindt dat er gekeken moet worden naar de verkeerssituatie bij de Poppepoort tussen de Herenhof en de Kerkstraat in het centrum van Raalte. Hij wil daarbij overigens niet direct roepen dat de weg autovrij moet worden. Ben Misha van de partij 1 voor Allen wil wel dat de weg onder de poort autovrij wordt.

“Goed om ernaar te laten kijken,” licht Nijboer toe. “Wij willen nu niet in blaue hinein roepen dat deze dús moet worden afgesloten of juist als eenrichtingsweg open moet blijven. Het lijkt ons goed om even af te wachten wat onze verkeerskundigen ervan vinden. Hoeft niet zo lang te duren, lijkt me zo.”

Ben Misha laat er geen onduidelijkheid over bestaan. “Het lijkt mij geen gek idee om de Poppepoort te sluiten voor autoverkeer, het zou een heel stuk veiliger worden voor de voetgangers en fietsers daar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.