vv heino als eenheid terug van gran canaria

De teambuildingsweek van het vlaggenschip van vv Heino is door de spelers en staf als fantastisch ervaren. Het team is inmiddels weer terug uit het zonnige Gran Canaria en kan terugkijken op een geslaagde week. “Het was alsof we al tien jaar lang op trainingskamp gaan, zo goed was alles geregeld”, aldus trainer Marc Lobbert.

De spelers en staf stapten 2 januari op het vliegveld voor een week vol sportiviteit, ontspanning en gezelligheid, alles gefinancierd met geld uit eigen zak en de bedragen die werden opgehaald met de verschillende acties. Eenmaal op het Canarische Eiland werden in een week tijd verschillende activiteiten gehouden. “Er was een perfecte afwisseling tussen inspanning en ontspanning”, laat de trainer weten. “We hebben twee oefenwedstrijden gespeeld, een strandwandeling gemaakt, beachsoccer gespeeld, gezwommen, maar natuurlijk zijn er ook stapavondjes geweest.”

Heino trad aan tegen topklasser Scheveningen en het op hetzelfde niveau als Heino spelende vv Monster. “Scheveningen was toch duidelijk een maatje te groot. We speelden toch wel een aardige pot maar gingen met 4-2 van het veld. Tegen Monster bleken wij weer heel wat verder te zijn. We speelden goed voetbal en wonnen terecht met 5-0.”

Naast het voetbal was er tijd voor vrije tijd. “Op de avonden voor de wedstrijddagen was er sprake van een avondklokje, waar iedereen zich netjes aan hield. Natuurlijk was er naast deze avonden plek voor uitgaan en ontspanning. Wat voor mij erg bijzonder was, was de eenheid van de groep. We waren met 23 man op pad en er viel eigenlijk niemand buiten”, vertelt Lobbert. Ook heeft het team vooruitgeblikt op de tweede seizoenshelft. “We gaan de komende seizoenshelft voor de prijzen spelen. Met deze teambuildingsweek denk ik dat we een voorsprong hebben op de rest van de teams. Zowel op sportief gebied met de twee wedstrijden in de benen, als op mentaal gebied, de groep is een eenheid.”

Ook denk Lobbert al voorzichtig aan volgend jaar. “De week beviel zo goed, dat we met z’n allen een herhaling wel zien zitten. Maar nu richten we ons eerst weer op de competitie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.