voorstelling van poppentheater in annahuis

In het kader van de Nationale Voorleesdagen wordt op dinsdag 29 januari de voorstelling ‘ik geef een feestje, kom je ook?’ van Poppentheater Kletskous gehouden in het Annahuis in Raalte. De voorstelling start om 15.00 uur en is bedoeld voor kinderen vanaf twee jaar.

De voorstelling zit vol met fantasie, liedjes en live muziek. Het verhaal gaat over Dorus, een klein meisje dat dolgraag jarig wil zijn. Ze wil een feest. Haar moeder zegt dat ze nog even moet wachten maar Dorus kan niet wachten. Daarom maakt ze samen met haar vriendjes alvast de taart, de slingers en de uitnodigingen. Wanneer haar mama binnenkomt is zij eerst nog niet zo blij maar later gelukkig wel en dan is er feest!

Kinderen kunnen de voorstelling gratis bezoeken. Ouders betalen 2,50 euro per persoon.

De bibliotheek heeft voor baby’s, peuters en kleuters en oudere kinderen niet alleen boeken die geleend kunnen worden maar ook puzzels, tijdschriften en dvd’s.

Net als voorgaande jaren is er tijdens deze periode een actie: Elk kind tot en met drie jaar dat vóór 1 april 2013 lid wordt van de bibliotheek in Raalte, Heino, Heeten, Luttenberg, Nieuw Heeten, Broekland of Mariënheem krijgt een leuke verrassing. Het lidmaatschap voor kinderen is tot hun 18e jaar gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.