Home / archiefcentraal / voorlopig nog niet schaatsen in raalte

voorlopig nog niet schaatsen in raalte

Er kan voorlopig nog niet geschaatst worden op de ijsbaan in Raalte. Dat heeft het bestuur van de ijsbaan laten weten. “Helaas heeft de grote hoeveelheid sneeuw een negatieve invloed op de aangroei van het ijs.”

Vrijwilligers van de ijsbaan zijn dinsdagavond de ijsbaan op geweest om het ijs te beoordelen. “Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat het ijs nog erg dun is. Uiteraard hopen wij op een mooie schaatsperiode maar zoals het nu lijkt ziet het er nog niet naar uit dat wij voor het weekend kunnen schaatsen. Wij zullen het elke dag blijven controleren.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.