volle sporthal voor dansgardefestival

Carnavalsvereniging Iesselzotten uit Olst hield zondag voor de 27e keer haar Dansgardefestival. Dit jaar stond het spektakel in het teken van KIKA. Het evenement werd gehouden in Sporthal ‘De Hooiberg’ in Olst en dit jaar hadden zich, ondanks de concurrentie met andere festivals, ruim tweehonderd dansmariekes ingeschreven.

De deelnemers kwamen als vanouds weer uit Salland, Gelderland en Twente en waren verdeeld over ruim veertig optredens. Met jaarlijks ongeveer duizend bezoekers is het Dansgardefestival uitgegroeid tot een behoorlijk voorcarnavals evenement.

Er was iets minder publiek dan andere jaren, maar de gezelligheid was als vanouds.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.