vispassen ophalen bij laurels raalte

Leden van Hengelsportvereniging Raalte kunnen vrijdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur hun nieuwe vispassen afhalen bij café Laurels in Raalte.

De vispas is wat vroeger de visvergunning was. In Nederland worden de vispassen beheerd door Sportvisserij Nederland en voorbehouden aan hun leden. Er bestaan twee verschillende versies: de VISpas en de Kleine VISpas of jeugdVISpas, die beiden kunnen worden aangekocht in een hengelsportzaak mits voldaan wordt aan een aantal voorwaarden. Daarnaast geven de hengelsportverenigingen die zijn aangesloten bij Sportvisserij Nederland de VISpas uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.