virtuositeit en passie in reestkerk

Het prijst zich gelukkig u ook in januari weer een aantal prachtige en deze keer zeker ook virtuoze en passievolle muziekwerken aan te kunnen bieden. De vioolvirtuoos Bob van der Ent speelt, begeleid door Henry Kelder, bekende en geliefde werken zoals de Duivelstrillersonate van Tartini en als uitsmijter de Zigeunerweisen van Pablo de Sarasate. Daartussen hoort u de vioolsonate in A-groot van César Franck en de sonate Op.119 van Francis Poulenc.

Bob van der Ent debuteerde al als solist op 10-jarige leeftijd. Hij won diverse prijzen op nationale en internationale concoursen. In 2005 was hij prijswinnaar op het Nationaal Vioolconcours Oscar Back. Henry Kelder is hoofdvakdocent piano aan het Conservatorium van Utrecht. Als solist en kamermusicus treedt hij op in heel Europa en Noord-Amerika.

Laat deze kans niet voorbijgaan en kom op zondag 20 januari naar de Reestkerk. Aanvang 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30.

Op zondag 3 februari is er een extra concert in de Reestkerk. Dan voert het Britten Jeugd Strijkorkest o.l.v. Loes Visser werken uit van o.a. Bach, Gershwin, Sjostakowitsj en Williams.

Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.