vierde beltetocht op 27 januari

Al voor de vierde keer houden wielervereniging CRT Raalte (afdeling ATB) en de Activiteitencommissie van Sportvereniging Nieuw Heeten de Beltetocht, dit jaar op zondag 27 januari. De ATB-ers kunnen kiezen uit twee afstanden: de 35 en 50 kilometer. De ATB-toertocht was vorig jaar een succes met bijna vijfhonderd deelnemers die zich waagden aan de afwisselende tocht over de Sallandse Heuvelrug.

De toertocht start vanaf sportpark De Belte in Nieuw Heeten en kent een afwisselend parcours met veel single-tracks in het gebied rond Hellendoorn. Vooral de extra lus van de vijftig kilometer kent een uitdagend traject, dat de geoefende ATB-ers zal aanspreken. Inschrijven kan tussen 9.00 en 10.00 uur. De inschrijfkosten bedragen vier euro voor NTFU-leden en vijf euro voor de overige deelnemers. Voor NTFU-leden wordt wederom gebruik gemaakt van digitale inschrijving (Scan-and-Go).

CRT Raalte biedt voor de jeugd tot vijftien jaar de gelegenheid de tocht van 35 kilometer te rijden onder begeleiding. Kosten voor de jeugd bedragen twee euro voor NTFU-leden en drie euro voor niet-leden.

De organisatie van de Beltetocht is mogelijk door de medewerking van een flink aantal vrijwilligers, grondeigenaren en sponsoren. Een deel van de route is alleen op deze dag toegankelijk. WR-Bikes zorgt wederom voor technische ondersteuning en indien nodig voor reserve-materialen.

Eventuele laatste info (bijvoorbeeld het wel of niet doorgaan vanwege weersomstandigheden) is te vinden op staging2.crtraalte.nl (klik door naar afdeling ATB) of staging2.nieuwheeten-online.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.