vete goeie en ultieme kaante laait op

De Elshofse vete tussen de goeie en de ultieme kaante is tijdens de jaarwisseling weer opgelaaid. Die van de goeie kaante claimen meer onderdeel van het leukste dorp van Overijssel Wijhe te zijn dan die van de ultieme kaante.

Wijhe is sinds vandaag een jaar lang het leukste dorp van Overijssel. En Elshof is weer onderdeel van Wijhe, dus ook een heel leuk onderdeel van het leukste dorp. En op de Elshof – nu wordt het wat meer gedetailleerd – heb je weer de Hogeweg. Dus feitelijk is de Hogeweg weer een leuk onderdeel van het leuke dorp Elshof, wat op zich weer een leuk deel van het leuke dorp Wijhe is. Snap je?

Aan de Hogeweg denken de bewoners daar niet allemaal hetzelfde over. Je hebt er namelijk – zoals ze zelf zeggen – een goeie kaante en een ultieme kaante. De goeie kaante heeft tijdens de jaarwisseling de ultieme kaante overbluft en zet zich dit jaar extra in de spotlights. Die van de ultieme kaante hebben het nakijken.

Tijdens de Elshoffeesten traden beide kanten met hun vete naar buiten, en ook toen Gino Schrijver Sallandse boer werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.