vertrek eagles directie los van bouw stadion

Het vertrek van Edwin Mulder en Bert Doornebos als directeuren van Go Ahead Eagles, heeft helemaal niets te maken met het uitstel van de bouw van het Eagles-stadion. Dat zegt voorzitter Edwin Mulder.

“Wij hebben voor kerst al aangegeven dat we er in de zomer mee op houden. Dat heeft geen enkel verband met het uitstellen van de bouw. Wij vinden het beide na vijf jaar wel mooi geweest. Het masterplan is er en daarnaast kost het gewoon ongelooflijk veel tijd. Ik heb vier kinderen, een eigen bedrijf en ben drie dagen in de week met Go Ahead Eagles bezig.”

Mulder benadrukt dat het gaat om uitstel en geen afstel van de verbouwing van de Adelaarshorst. “In de kranten lijkt het net of de verbouwing er niet meer komt, maar dat is niet zo. Wij gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk te starten, maar mei halen we gewoon niet. We zijn afhankelijk van andere partijen en voordat de bouw kan beginnen, is er onder andere een 26-weekse procedure. Dan hadden we nu alles al rond moeten hebben en dat is nog niet het geval. We zijn twee jaar geleden gestart met het masterplan en toen zag alles er iets anders uit.”

Als het aan de voorzitter van de Jupiler League-club ligt, start de bouw zo snel mogelijk. “Het kan een maand later beginnen, maar ook een half jaar later. We hebben altijd gezegd ‘We gaan er voor, maar het mag geen strop voor de club worden.”

Nieuwe voorzitter

Eagles is ondertussen nog druk op zoek naar een voorzitter. Namen zijn er echter nog niet. “Het kost gewoon heel veel tijd. Je moet maar net iemand hebben die er zoveel tijd en geld in wil steken. Dat is niet gemakkelijk”, zegt aftredend voorzitter Edwin Mulder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.