Home / archiefcentraal / verkeerscontrole bij oude karwei

verkeerscontrole bij oude karwei

Er werd daarom vooral aandacht besteed aan de staat van de autobanden, de verlichting en ruitenwissers. Maar wie stopte moest ook even de vaste documenten, zoals rijbewijs en kentekenpapieren, overleggen.

Wat opvallend is bij dit soort controles, stelde de agente, is dat er erg vaak mensen zonder rijbewijs rondrijden. En dat is niet alleen omdat ze hun rijbewijs thuis hebben laten liggen, ook omdat ze geen rijbewijs bezitten.

Ter plaatse moest de politie nog even extra in actie komen. Een auto die gecontroleerd was, kampte na de controle namelijk met nog zo’n typisch winters probleem: de accu. De auto wilde na de controle niet meer starten. Medewerkers van de politie hebben de auto aangeduwd waarna de bestuurster haar weg weer kon vervolgen.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.