verdeling kanjerprijs 1 miljoen euro bekend

Op Nieuwjaarsdag viel een Kanjerprijs van 1 miljoen euro op postcode 8141 MP in Heino. Gisteren zijn de vier winnaars uit deze postcode (Stoevenweg) gebeld door de Postcode Loterij en hebben zij gehoord wat het exacte geldbedrag is dat zij winnen. De winnaars spelen mee met één, twee en acht loten en winnen daarmee de volgende bedragen: 6.289 euro, 163.522 euro, 176.100 euro en 654.088 euro.

De bekendmaking van het gewonnen bedrag is als een grote verrassing ontvangen door de vier winnaars. Vooral voor het stel dat het hoogste bedrag won. Zij wonen namelijk nog maar een half jaar op de Stoevenweg.

Op Nieuwjaarsdag werd live in ‘De Postcode Nieuwjaarsshow – het eerste feest van 2013’ op RTL 4 bekendgemaakt dat de postcode 8141 MP in Heino een van de negen postcodes is die meedeelt in de PostcodeKanjer van 48 miljoen euro.

Het duurde een aantal dagen voordat de exacte verdeling over de winnaars bekend was. De Postcode Loterij moest eerst checken of mensen hebben betaald en of andere veranderingen, zoals verhuizingen, allemaal goed zijn doorgevoerd. Dit alles is van invloed op de uiteindelijke verdeling.

Daarnaast is de verdeling afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt deze op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in 2012, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs.

Alle winnaars krijgen het gewonnen bedrag eind deze maand op hun rekening gestort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.