Home / archiefcentraal / verdediger vriends naar go ahead eagles

verdediger vriends naar go ahead eagles

Go Ahead Eagles heeft Bart Vriends overgenomen van FC Utrecht. Hij wordt een half jaar gehuurd van FC Utrecht, waar hij een aflopend contract heeft. Per 1 juli neemt Go Ahead Eagles de 21-jarige Amersfoorter onder contract. Vriends tekent voor twee seizoenen bij Go Ahead Eagles.

Vriends, die ruim elf jaar het shirt van FC Utrecht heeft gedragen, was aanvoerder van Jong FC Utrecht. De centrumverdediger zet bij Go Ahead Eagles een volgende stap in zijn loopbaan. Trainer Erik ten Hag is blij met Vriends. ‘Een echte verdediger, fysiek sterk en hij heeft leidinggevende capaciteiten. Wij hebben hem vastgelegd voor de lange termijn, waarmee we aangeven dat wij heel veel vertrouwen in hem hebben. Voor hem is het zaak dat hij snel in competitie komt.’

Lees ook

Carnavalesk afscheid Stöppelkaters van overleden ‘Lange Jan’

RAALTE – Geen minuut stilte, maar een minuut applaus, een erehaag en het zingen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.