veiling bied op bent zonder vent

De Bent zonder Vent laat zich veilen voor het goede doel. De coverband heeft bij het Sallands Cross Circuit aangeboden de opbrengst van het optreden te doneren aan Stichting Leergeld Salland. “Dit is een fantastisch aanbod”, zegt André Duteweert namens de organisatie van het Sallands Cross Circuit.

“Ondernemers, bruidsparen, personeelsverenigingen of vriendengroepen doe een bod! Je krijgt een superband én jullie steunen direct een goed doel. Is er binnenkort een feestje te vieren boek de Bent zonder Vent.”

Het Sallands Cross Circuit heeft dit jaar Stichting Leergeld Salland gekozen als goede doel. Zo gingen de opbrengst van de Omni Mobilea Crossloop, een donatie van de stichting R. Roelofs-Dijkslag en kleine giften van particulieren, in totaal ruim 2000 euro, al naar Stichting Leergeld Salland.

De Bent zonder Vent bestaat al veertien jaar en is een swingende feestband met een eigen stijl. Negen temperamentvolle ‘tijgers’ met een enorme drive om muziek te maken. Een coverband die van elk optreden een feest weet te maken met een repertoire van dans, disco, soul, rock en funk.

De band verzorgt door heel Nederland allerlei optredens.

Spelregels

– De veiling start op woensdag 23 januari. Bieden kan tot en met maandag 11 februari om 20.00 uur.

– De veiling start op 750 euro.

– Een bod uitbrengen kan op staging2.sallandcentraal.nl door een reactie te plaatsen onder dit artikel.

– Plaats de reactie onder je eigen, volledige naam. Vul ook een juist e-mailadres in. Zet in het reactieveld het bedrag hoeveel je wil bieden.

– Het optreden gaat naar degene die op dinsdag 11 februari om 20.00 uur het hoogste bod heeft geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.