Home / archiefcentraal / veertien boetes bij verkeerscontrole

veertien boetes bij verkeerscontrole

De politie heeft maandag veertien boetes uitgeschreven bij de verkeerscontrole in Raalte. Negen bestuurders hadden hun rijbewijs niet bij zich, één bestuurder was zijn kentekenpapieren vergeten, drie bestuurders droegen geen gordel en één bestuurder reed rond met een leeg ruitenwisservloeistofreservoir (mooi woord voor Wordfeud).

Maandag gaf een agente ter plaatse al aan dat de controle zich vooral toespitste op de winterse omstandigheden. Er werd daarom vooral aandacht besteed aan de staat van de autobanden, de verlichting en ruitenwissers. Maar wie stopte moest ook even de vaste documenten, zoals rijbewijs en kentekenpapieren, overleggen.

Ter plaatse moest de politie nog even extra in actie komen. Een auto die gecontroleerd was, kampte na de controle namelijk met nog zo’n typisch winters probleem: de accu. De auto wilde na de controle niet meer starten. Medewerkers van de politie hebben de auto aangeduwd waarna de bestuurster haar weg weer kon vervolgen.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.