vakantiebeurs van regionale vakantiexperts

Femy Sestu VakantieXperts in Haarle houdt zondagmiddag 20 januari een vakantiebeurs samen met de collega’s van het kantoor in Nijverdal. De beurs wordt gehouden in Sportorant Sprengendal en is gratis te bezoeken. Tijdens de beurs is er volop aandacht voor de trends van dit seizoen.

Na jarenlang in de reisbranche actief te zijn geweest, begon Femy Sestu in 2003 voor zichzelf. “Meestal werkt het zo dat ik een telefoontje krijg met bepaalde wensen, waarna ik aan de slag ga. Voor de klant dus geen lange wachttijden, zoektochten op het internet, geen stapels reisgidsen doorworstelen. Op een afgesproken tijdstip kom ik langs om de diverse mogelijkheden door te spreken. Eventueel ook buiten kantoortijden.” Femy is initiatiefneemster van de beurs, maar doet dat samen met de medewerkers van VakantieXperts Nijverdal.

Volgens Femy is er een duidelijke tendens waarneembaar. “Je merkt dat het persoonlijk advies gaat toenemen ten opzichte van boeken via internet. Mensen zien door de bomen vaak het bos niet meer. Ze geven veel geld uit voor een vakantie en willen waar voor hun geld. Ze ondervinden dat je kunt profiteren van de jarenlange deskundigheid van persoonlijke reisadviseurs. En voor die luxe betaal je niets extra.”

Tijdens de vakantiebeurs worden diverse presentaties gehouden en komen de meest uiteenlopende vakanties aan bod. “Uiteraard is er aandacht voor de gebruikelijke vakanties”, aldus Davide te Lo van het kantoor in Nijverdal. “Zoals al jaren gaan nog altijd veel mensen kamperen. Binnen Europa zijn de all-inclusive-vakanties naar onder meer Turkije nog steeds erg populair. En ook Griekenland staat eigenlijk al decennialang bovenaan het lijstje van veel vakantiegangers. Vanwege het vaak kleinschaligere karakter.”

Maar tijdens de beurs is er ook aandacht voor verre bestemmingen. “Amerika, Canada, het Caribisch gebied. En dan is er natuurlijk ook het cruisen nog. Vroeger vooral een hele luxe vakantie, vandaag de dag is het heel normaal. De trend is dat het steeds meer bijzonder en luxer moet zijn.”

De beurs duurt van 12.00 tot 17.00 uur. “De beurs is overigens niet alleen bedoeld voor onze vaste klanten, maar voor iedereen die belangstelling heeft voor reizen”, aldus Daniël Krol, ook werkzaam in Nijverdal. Sportorant Sprengendal bevindt zich aan de Veldkampsweide 1 in Haarle. Voor meer informatie kun je contact opnemen met VakantieXperts Haarle (0548-595958) of Nijverdal (0548-616166).

Tijdstippen presentaties:

12.00 uur Cruisetravel (zeecruises)

13.00 uur Jambo safari (Afrika)

14.00 uur Incento (treinreizen)

15.00 uur Kuoni (Oost-Amerika)

16.00 uur Isropa (Marokko)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.