uitslagen sallandse kringkampioenschappen

Zaterdag werden twee wedstrijden om het kringkampioenschap verreden in Luttenberg, namelijk voor de klasse M en Z/ZZ. De klasse M werd gewonnen door Jacques Wilmink met Bujwawies van de Hagmolenruiters te Bentelo, maar omdat voor de kringkampioenschappen ook de onlangs gehouden wedstrijden in Mariënheem, Raalte en Heeten meetelden, mocht Jan Diepman van de Bergruiters uit Hoonhorst Bolanda de linten van het Kringkampioenschap Salland in ontvangst nemen.

De klasse Z/ZZ werd gewonnen door Remco Been van de Eschruiters uit Wierden met zijn paard Temptation. Het was de Mariënheemse Monique Lorkeers met Diamond die met de eer van het Sallands Kampioenschap ging strijken.

Ook zondag werden er wedstrijden gehouden. Voor het Sallands Kampioenschap in de klassen B en L telden voorgenoemde wedstrijden mee. In de klasse B was de eerste plaats voor Rowie Kloosterboer met Zapanieta van vereniging Bathmen e.o. Zij werd tevens reserve-kringkampioene. Kringkampioene in de klasse B was Renske Geertman met Zhando van de Paltheruiters uit Haarle.

Renske had wel een heel goede dag: zij won met Can Fly het dagklassement L en werd hierdoor reserve kringkampioen. Kringkampioen klasse L werd Jan Diepman met Clarissa van de Bergruiters uit Hoonhorst. Alle (reserve)kampioenen en een aantal goed presterende combinaties kunnen naar de Regiokampioenschappen op 15 en 16 februari in Genemuiden.

De organiserende vereniging PSV De Heuvelruiters kan op een geslaagd evenement terugkijken. De gestarte ruiters waren tevreden over de accommodatie, de organisatie en de door de heren Theo Haarman en Pascal Raamsman gebouwde parcoursen.

Voor verdere uitslagen zie staging2.startlijsten.nl of staging2.paardensportsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.