tweede editie van destination x in lampe

De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 12 januari de tweede editie van Destination X. Achter de draaitafels staan DaY-Mar, Submotion (The Magic Show), Rebourne, Azerr en After Shock; MC Livid hanteert de microfoon. Destination X vindt plaats in de Theaterzaal. In de Music Factory staat er een Club Night op het programma met de resident DJ’s en in de Brouwershut kun je terecht voor het betere après-ski feestwerk. Een dag eerder, op vrijdag 11 januari, wordt de eerste Teenage Party van 2013 gehouden in DLL.

Destination X is een concept van Moon Star Events, waarbij opkomend talent en gevestigde artiesten uit de hardstyle plaatsnemen achter de draaitafels. Begin 2012, tijdens de eerste editie, ging het dak eraf met Tartaros, Deetox, Dymonic, Proto Bytez en MC Shizzler. De reacties van de bezoekers waren alleen maar positief. Op zaterdag 12 januari 2013 zal de theaterzaal dan ook voor de tweede keer in het teken staan van Destination X. Moon Star Events en De Leeren Lampe hebben gekozen voor een knallende hardcore afsluiter: DaY-Mar. Deze vrouwelijke DJ hoort bij de top van de hardcore scene. DaY-Mar weet wat knallen is. Zij heeft dit onder andere bewezen op grote evenementen zoals: Masters of Hardcore, Thunderdome, Hellbound en Nightmare.

Patrick Heeren en Jeffrey Vermunt, alias Submotion, zijn sinds hun geboorte al volledig toegewijd tot de hardere stijlen. Hun eerste releases op The Magic Show Records ‘Like a Pro’ en ‘Start Beholding’ hadden direct de steun van de grote namen in de hardstylescène. De twee stonden eerder onder andere op The Qontinent, Restylerz 2.0 en op XXlerator.

Met zijn leeftijd van 17 jaar was Timon van Merriënboer, toen nog bekend als Profite, nu als Rebourne, de jongste artiest die tekende bij het label Fusion Records. Dit jonge talent maakte zo`n indruk als producer in de scene, dat sommige zich zelfs bedreigd voelden. Een hardstyleveteraan vond Timons artiestennaam te veel op die van hemzelf lijken en eiste dat Timon zijn naam veranderde. Dat gebeurde: Timon ging verder als Rebourne. Dit om zijn frisse en nieuwe start nog eens te benadrukken. Naast zijn producties is hij ook geen onbekende meer achter de dj booth. Hij draaide onder andere op Defqon 1, Dreamfields Festival en Alcatrazz Festival.

Azerr heeft in 2011 en 2012 laten zien dat hij een dj talent is dat men in de gaten moet houden. Dat bewees hij onder andere op Fusion of Dance en Experience Outdoor. Ramon Stuurman, oftewel MC Livid, begon als MC op wat kleinere feesten in Schagen. Maar hij groeide verder en mocht zich onder andere bewijzen op Penoze, Zomaar en Explosive. Daarnaast is er ook een plek vrijgehouden voor aanstormend DJ-talent. Het duo After Shock zal de aftrap verzorgen.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl. De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.