trouwringenshow bij goudpoort juweliers

Goudpoort Juweliers in Raalte houdt deze week een trouwringenshow. Tijdens die show houdt de juwelier diverse acties.

Eigenaar André Erken: “Ons juweliersbedrijf is drie dagen lang omgetoverd tot een waar trouwparadijs. De gehele zaak staat in het teken van alles wat met trouwringen te maken heeft. In onze juwelierszaak organiseren we deze speciale dagen al jarenlang met veel succes.”

De ervaring van Erken leert dat mensen uit de wijde regio zijn shows bezoeken. “Tijdens de showdagen zijn de nieuwste modellen van trouwringen te bewonderen. Alles kan naar wens worden vervaardigd. We hebben sinds een jaar een computerprogramma waarmee we zowel dikte, breedte, kleuren en diamanten kunnen tonen. Ook kan met dit programma direct de prijs worden bepaald.”

De trouwringen kunnen in het traditionele 14 karaat worden geleverd,maar ook in 9 karaat,staal of titanium, met en zonder goud. “Tijdens de drie showdagen hebben wij met medewerking van sommige fabrikanten een unieke actie,” stelt Erken. Je betaalt de damesring en krijgt de herenring geheel gratis. Bij de merken waar deze actie niet geldig is wordt er een gratis diamantje in één van de ringen gezet. De prijzen beginnen bij 480 euro per paar in 14 karaat. In staal, titanium of 9 karaat liggen de prijzen lager.

Ook kan je met oud goud of zilver betalen. “Doordat wij ook een eigen atelier en smelterij hebben, kunnen wij topprijzen voor oud goud en zilver geven,” aldus Erken.

De showdagen zijn op 31 januari en 1 en 2 februari. Wegens de trouwringenshow is de Goudpoort op vrijdag extra geopend tot 21.00 uur. Je vindt Goudpoort Juweliers in Raalte aan de Schoolstraat 30. Zie ook staging2.goudpoort.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.